Longboard

Der er 2 varer.

Longboard - Longboards har udviklet sig til en af de mest trendige transportmidler ikke bare i Danmark men i hele verden. Longboards helt klart til drenge og piger, der vil have et cool udtryk! Du kan nedenfor finde dit nye longboard i AJ-Sports cool udvalg af longboards.


Viser 1 - 2 af 2 varer

Longboards er næsten det samme som et skateboard – bare længere. De er helt ideelle til alle, der elsker at cruise eller køre længere ture med fire hjul under fødderne. Her os AJ Sport er vi rigtig stolte over vores udvalg af longboards, og vi er helt sikre på, at vi har et, der passer til dig og dine behov!

Elsker du at cruise, køre længere ture, suse ned ad bakker, køre slalom, slide eller generelt bare transportere dig selv på et bræt med fire hjul, der får dig fremad? Så er det helt sikkert et longboard, du er ude efter! Det er helt utroligt, så meget sjov du kan få ud af noget så simpelt – og så er det heller ikke nogen stor hemmelighed, at det er lidt sejt at skate!

 

Hvad er et longboard?

Et longboard minder utrolig meget om et skateboard, men er – som navnet også indikerer – endnu længere og bedre til at køre hurtigt på. Det skyldes ikke mindst hjulene, som er lavet til fart. Så hvis du er til fart så skal du vælge longboard både fremfor normale skateboard, og også det nye lidt alternative waveboard, der på ingen måde kan matche hastigheden. 

I forhold til et skateboard, så er longboards ikke lige så velegnede til at lave tricks og køre på ramper på. Til gengæld kan du som nævnt ofte køre hurtigere på et longboard, der også er bedre til at cruise korte såvel som længere ture på.

Så medmindre du er til tricks og ramper, så er et longboard overlegen i forhold til et skateboard på en hel del parametre.

 

Vi har også et longboard til dig!

Vi har en stor og flot portefølje af supersmarte longboards. Der er noget i stort set alle slags farver og motiver, og vi har også sørget for, at der er et longboard til enhver pengepung. Dermed har vi helt sikkert også et, der vil kunne berige dig med et superfedt forår og en kanon sommer ude i det fri med fire hjul rullende under dig.

 

Så tag et kig i produktoversigten herunder og se, hvilket longboard du foretrækker! Under produktoversigten kan du – hvis du er i tvivl –få yderligere hjælp til at vælge det helt rigtige longboard.

 

Hvilket longboard skal jeg vælge?

Først og fremmest kan du gøre dig overvejelser om, hvad du primært vil bruge dit longboard til. Decks – altså selve pladen, du står på – lavet af canadisk ahorntræ er de mest holdbare og robuste. Ergo er det en god idé at vælge et board, der er lavet af ahorntræ (blandt andet kinesisk ahorntræ er dog også rigtig godt), hvis du har i sinde at udsætte dit longboard for mange hårde tryk.

 

Tænker du mere, at du er til lange cruiserture, hvor decket ikke bliver udsat for hårde tryk i tide og utide, så kan mere fleksible materialer overvejes. Et valg med ahorntræ er dog aldrig noget dårligt valg.

 

Ikke alle longboards er lige bredde. Det er individuelt, om du er til brede eller smalle boards, men hav for øje, at dine fødder kan skrabe imod asfalten, hvis boardet bliver for smalt i forhold til dine sko. Det er igen individuelt, men er du nybegynder, er det en god idé at sørge for, at dine fødder ikke kommer i kontakt med jorden.

 

Omvendt kan et smalt board være en fordel, hvis du regner med at bruge det på vej til og fra skolen, arbejdet, shoppingcenteret og generelt færdes meget i områder med mange fodgængere. Med et smalt board vil du typisk have nemmere ved at manøvrere imellem de mange mennesker og forhindringer.

 

Fragt og levering

Når du bestiller for 499 kroner eller derover, så får du altid fragten betalt af os – og faktisk kan du ved visse af vores produkter allerede opnå fri fragt ved køb for blot 200 kroner. Det kan du læse mere om lige her!

 

Vi pakker din ordre, lige så snart vi har registreret din betaling. Og glem ikke, at du selvfølgelig altid har 14 dages fuld retur-/fortrydelsesret, når du handler her på vores webshop.

 

Vores kundeservice sidder klar

Er du stødt inde i problemer, eller har du spørgsmål angående vores procedurer eller produkter, så er vores hold af glade og kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig. Det gælder i sagens natur også, hvis du gerne vil have et godt råd med på vejen angående et eventuelt køb at et longboard eller nogle af vores andre spændende produkter.

Vores kundeservice kan kontaktes på både mail og telefon, og du kan altid finde vores kontaktoplysninger nederst på siden.

 

Forår, sol og sommer kalder på et longboard!

Du ved det godt. Når det først er ved at blive forår, betyder det helt klart, at du skal ud og rulle på asfalten igen. Det gamle skateboard er måske ved at have udtjent sin værnepligt, og derfor overvejer du, om du skal investere i et nyt et. Her er et longboard den helt naturlige udvikling og det rette valg for dig, der ikke længere går lige så meget op i tricks og ramper.

 

Eller måske vil du gerne have muligheden for at have det optimale board til enhver lejlighed? Et skateboard til tricks og ramper og et longboard til cool cruiserture.

 

Uanset hvad er et longboard et fedt og stilfuldt valg, der vil tjene sig selv ind gennem masser af sjove og spændende timer på det i det fri sommeren over.

 

Så tag et kig oppe i produktoversigten og lad dig forføre af vores flotte udvalg af smarte longboards – det skader vel ikke noget at være lidt cool!

 

Filter by:

    Accept Site use cookies