Kunstskøjter

Der er 3 varer.

Kunstskøjter - Kunstskøjter er bygget til en langt mere æstetisk tilgang til skøjteløb end andre former for skøjter. Derfor er der også kælet meget mere for stilen ved kunstskøjter end deres diamentrale modsætninger ishockeyskøjter. Nedenfor kan  du se udvalget af smukke kunstskøjter fra AJ Sport.


Viser 1 - 3 af 3 varer

Smarte kunstskøjter til prinser og prinsesser

Kunstskøjteløb er en af de mest yndefulde, men samtidig også en af de mest fysisk krævende sportsgrene, du kan gå til. Det er det æstetiske udtryk samt de udfordrende kropsholdninger, der er nøglen, og derfor kræver sporten, at du har en god balance. Hos AJ Sport kan vi hjælpe dig med at få et par flotte æstetiske kunstskøjter, men det med balancen må du selv stå for.

Kunstskøjteløb er smukt, det er yndefuldt, det er passion og følelser – og så er det hårdt! De professionelle kunstskøjteløbere i fjernsynet får det til at se nemt ud at lave piruetter, hop og spring. Men i virkeligheden er det noget af det sværeste, du kan gøre. Ergo er du helt sikkert en sej og stærk type, hvis du går til kunstskøjteløb!

 

Hvad er kunstskøjteløb?

Kunstskøjteløb er en sport i dansefamilien, og så er der faktisk tre forskellige former for discipliner. Der er figurløb, friløb og isdans. De to sidstnævnte kan udøves sammen med en skøjtepartner.

Det æstetiske i de forskellige discipliner kommer til udtryk via de svære bevægelser og tricks, du skal lave. Herudover også via musikken, som du med din krop skal forsøge at tolke i en slags historie. Og sidst, men ikke mindst, er dragterne – særligt pigernes – ofte prangende, skinnede og glinsende.

Alle disse elementer gør, at det samlet set bliver en meget smuk og beundringsværdig sport. Og går du til konkurrencer, så er der et panel af dommere, der giver dig point ud fra dine evner til at udtrykke dig med din krop.

 

Kunstskøjteløb er både for drenge og piger

Mange tror, at kunstskøjteløb primært er en sportsgren til piger. Det kunne dog ikke være mere forkert. Det er som nævnt en hård og svær sport, som også vil give selv de mest veltrænede drenge kamp til stregen.

Så uanset om du er dreng eller pige, så tag et kig på produktoversigten herunder og vælg dine næste par kunstskøjter blandt vores flotte udvalg!

 

Hvilke skøjter skal jeg vælge?

Med det rigtige par kunstskøjter spændt på dine fødder er der næsten ingen grænser for, hvad du kan lave af flotte og smarte tricks. Men inden du når dertil, har vi et par gode råd til, hvordan du finder de perfekte kunstskøjter.

 

Du ved, at du har det rigtige par, når:

  •          Støvlen er stiv og yder god støtte til ankel og fod.
  •          Der er 4-5 takker i klingen i tå-enden (bruges til at sætte af med, når du skal hoppe og springe, og når du skal sætte fart på)
  •          Skøjterne ikke klemmer eller presser nogen steder.

 

Herudover er det altid en god idé at snøre snørebåndene stramt for at give yderligere støtte til anklen. Og husk, at et par kunstskøjter ikke kun kan bruges til kunstskøjteløb. De er også mere end velegnede til en klassisk omgang leg og løb på isen.

 

Fragt og levering

Bestiller du for 499 kroner eller derover, så betaler vi for leveringsomkostningerne. Denne fordelagtige prispolitik kan du faktisk opnå på nogle af vores produkter ved køb for blot 200 kroner.

 

Vi pakker din ordre, når vi har registreret din betaling. Og husk, at du altid har 14 dages fuld retur- og fortrydelsesret.

 

Du har desuden altid mulighed for at læse mere om vores politikker angående fri fragt og vores generelle politikker angående fragt og levering.

 

Kundeservice

Er du i tvivl om noget eller har brug for hjælp generelt, så er det blot at kontakte vores gode hold af kundeservicemedarbejdere. Det kan du gøre lige her!

Så tag et kig i produktoversigten ovenover og bestem dig for et af vores flotte par af kunstskøjter, så du kan komme i gang med at vise dine bedste tricks frem!

Filter by:

    Accept Site use cookies