Ishockeyskøjter

Der er 6 varer.

Ishockeyskøjter - Ishockey er en sport, hvor styrke, fart og præcision er i højsædet. Det skal dine ishockeyskøjter matche, og det er uden formål at have noget pussenusseri ved ishockeyskøjter, som der for eksempel er ved kunstskøjter. Find udvalget af ishockeyskøjter nedenfor, og husk du også kan finde hockeystave og hockeymål her på AJ Sport.


Viser 1 - 6 af 6 varer

Supergode ishockeyskøjter til seje ishockeyspillere!

Der er ikke noget som at lade et par flotte og smarte ishockeystøvler føre dig frem henover isen, samtidig med at du sikkert hamrer pucken ind i netmaskerne. Det er den ultimative følelse, og hvis dine skøjter er gode nok, føles det næsten som at svæve af sted – sådanne skøjter har vi naturligvis her hos AJ Sport!

Ishockey er en sport for drenge og piger, der ikke er bange for at slå sig en lille smule. Der er nogle lidt hårdere nærkampe end i for eksempel fodbold, og så er isen selvfølgelig lidt hårdere at falde ned på end en græsplæne. Så ja, du kan godt få et blåt mærke eller to, men det mere end opvejes af, hvor sjovt det er at spille ishockey! Der er ikke noget som den frihed, det giver dig at suse henover isen i fuld fart.

Men ishockey er ikke kun sjovt. Det er også yderst sundt, og det får dig i en kanongod form. Det gør det, fordi du både bruger dine arme og ben hele tiden. De mange og næsten konstante løb, du foretager dig, gør, at du bruger dine benmuskler rigtig meget. Og er der noget, der kan få dig i en superform, så er det netop ved at bruge dine benmuskler!

Hvilke ishockeyskøjter skal jeg vælge?

Med et par lækre ishockeyskøjter spændt godt fast rundt om dine ankler kan du opnå den fedeste følelse, når du i fuld fart skøjter henover isen. Der er ikke noget som at komme flyvende i fuld fart og skyde pucken ind i netmaskerne. Men inden du når dertil, skal du lige have fundet et par ishockeyskøjter, der passer til dine fødder.

Du ved, at du har det rigtige par, når:

  •          Støvlen er stiv og yder god støtte til ankel og fod.
  •          Klingen er buet og uden takker.
  •          Du lige kan få en finger ned i støvlen bag hælen (optimal størrelse).
  •          Skøjterne ikke presser eller klemmer nogen steder.

 

Vi har ishockeyskøjter til alle!

Lyder ishockey som noget for dig? Så tag et kig herunder i produktoversigten og se vore samling af smarte ishockeyskøjter – vi har helt sikkert et par, der passer lige til dig!

 

Fragt og levering

Vi pakker som regel din ordre samme dag, som vi registrerer din betaling, og du har altid 14 dages fuld retur-/fortrydelsesret.

 

Husk desuden, at du får fri fragt, når du bestiller for 499 kroner eller mere – ved visse produkter endda allerede ved 200 kroner

Du kan læse mere om vores fragt- og leveringspolitikker lige her!

Kundeservice for din skyld

Er du i tvivl om, hvilke af vores mange flotte ishockeystøvler eller andre spændende produkter, du skal vælge eller har du andre spørgsmål, skal du bare tag fat i vores kompetente hold af glade kundeservicemedarbejdere. De vil med glæde hjælpe dig og kan kontaktes lige her på både mail og telefon. Du kan desuden altid finde vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Bliv den næste danske NHL-spiller

Verdens bedste ishockeyliga er den amerikanske National Hockey League. Førhen var det uhørt med danskere i dette selskab. Men nu er flere og flere med rødbedefarvet pas blevet så gode, at de spiller og tjener mange millioner kroner i det ishockeyglade USA. Således er der i sæsonen 2017/2018 hele ni danskere, der suser henover de amerikanske isbaner og scorer mål på stribe.

Hvis du har viljen og modet, kan du blive den næste, der tager turen til NHL og spiller sammen med de bedste spillere i verden!

Så tag et kig i produktoversigten ovenover og find dig dine drømme-ishockeystøvler, så du kan komme ud på isen og vise, hvad du dur til – hvem ved, måske kalder NHL en dag på dig!

Accept Site use cookies