Rulleski

Der er 2 varer.

Rulleski til motionister og øvede! Kan du godt lide at stå på ski, men er udfordret i forhold til at skulle rejse til udlandet hele tiden for at gøre det? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi har et superudvalg af rulleski, som vil få dit afsavn til alskens snelandskaber til at fordufte! Det er kort sagt tid til at stå på ski under forårets og sommerens lune sol.


Viser 1 - 2 af 2 varer
 • Rulleski, SkiGo, klassisk Carbon
  7393753671676

  Fantastiske rulleski fra SkiGo. Se disse XC Carbon Rulleski, de er perfekte til dig som elsker sne og ski, da den har et realistisk feedback på dit afsæt, så du ved hvornår du sparker rigtigt fra og hvornår du ikke gør. SkiGo XC Carbon rulleski med carbon skaft dæmper vibrationerne fra vejen og giver en rigtig god fornemmelse af sne. + 75 kg -->...

  kr. 1.999,00
 • Rulleski støvler, Alpina Acombi Summer
  Vare disponibel i andre varianter
  Rulleski støvler, Alpina Acombi Summer
  50981/43

  Denne Alpina Acombi Summer rulleskistøvle giver en endnu mere præcis kraftoverførsel. Denne combistøvle er for klassisk løb, men kan også anvendes til kortere skøjt rullerskiture. Den høje cuff sikre en optimeret kraftoverførsel og skoens lette stof sikrer en god ventilation for varmere vejr. Kompatibel med NNN bindinger og Prolink bindinger....

  kr. 1.399,00

Du kan i sagens natur kun stå på ski i snerige lande såsom Sverige, Norge, Schweiz, Italien og Frankrig. Eller sådan plejede det i hvert fald at være. Professionelle skiløbere har i efterhånden mange år anvendt rulleski til at sommertræne, men siden cirka år 2010 har fænomenet også vundet indpas blandt motionister verden over.

Selvom det kan virke lidt mærkeligt at stå på ski om sommeren på asfalt, så er der i høj grad en mening med galskaben. Det er nemlig en af de bedste former for helkropstræning, du kan foretage dig. Det er det, fordi du hele tiden bruger dine ben, samtidig med at du også bruger armene til at få yderligere fart på. Slutteligt træner du også både mave og lænd, da du skal bruge kræfter på at holde din core i positur.

 

Den geniale motionsform for alle

At stå på rulleski er for alle – motionister såvel som trænede og seriøse atleter – og du vil helt sikkert ikke fortryde at erhverve dig et par, der vil sikre dig en masse sjove timer henover foråret og sommeren. Samtidig med det vil det få dig i supergod form! Så hvad er der ikke at lide?

 

Tag derfor et kig herunder i produktoversigten og udvælg dig et af vores supersmarte rulleski-sæt. Under produktoversigten kan du desuden læse lidt mere om, hvad rulleski er.

 

Hvad er rulleski?

Rulleski så for første gang dagens lys tilbage i 1930’erne i forbindelse med, at skiløbere skulle have bedre muligheder for at holde deres sommerform ved lige. Siden 1950’erne har det udviklet sig til en konkurrencesport, og der afholdes i dag årligt såkaldte World Cup-løb i rulleski.

 

Selve produktet er en forholdsvis kort ski, hvor der på undersiden er monteret to hjul – ét i hver ende. Selve fremdriftsproceduren foregår meget lig traditionelle sneski. Du kommer fremad via to skistave samt ved hjælp af ”løb” med benene.

 

Det skal du bruge for at komme i gang

Rulleski kræver en del andet udstyr, især sikkerhedsudstyr og skistøvler:

 

 •          Husk altid at have sikkerhedsudstyr på i form af minimum en hjelm, men også gerne knæbeskyttere. Dette fordi du kan komme op på høje hastigheder – særligt ned ad bakke!
 •          Handsker er ikke et must, men er en god ting for at undgå eventuelle vabler og hudafskrabninger ved fald
 •          Har du i forvejen et par skistave, kan du sagtens bruge dem. Sæt dog gerne nogle rulleskistavspidser på, så asfalten ikke tærer på stavene
 •          Skistøvler – her kan du sagtens bruge for eksempel et par langrendsskistøvler som dine skistøvler

 

Værd at vide og gode råd

 •          De fleste rulleski har en indbygget spærremekanisme, som forhindrer dig i at rulle baglæns
 •          Der er forskellige bredder af hjul. Jo bredere hjulene er, desto langsommere ruller du.
 •          De fleste rulleski er mellem 55 og 80 centimeter lange og er dermed en del kortere end sneski.
 •          Det er en rigtig god idé at bytte om på dine rulleski, når du er hallvejs på din rute. På den måde undgår du at slide hjulene skævt, hvilket også gør, at de holder længere

 

Sådan kommer du i superform med rulleski

 •          Find meget gerne en flad rute, hvor du er generet af færrest mulige trafikkryds og øvrige trafikanter
 •          Det er altid en god idé at varme godt op, når du skal dyrke sport. Sørg derfor for at være godt varmet op, inden du skal ud og besejre de dejlige landeveje under sommerens sol
 •          Veksl meget gerne mellem intervalløb og mere moderat løb, hvor du holder nogenlunde den samme fart hele tiden. En kombination af de to modeller vil både give dig den optimale fedtforbrænding samt en superform.
 •          Herudover er det også en god idé at øve din teknik. Det kan du for eksempel gøre ved at træne diagonalgang samt dobbelt savtag med og uden fraspark. Ved en forbedret teknik vil du kunne opnå en højere hastighed, når du er ude på ture eller sprinter.

 

Fri fragt ved køb for 499 kroner

Når du køber for 499 kroner eller derover hos AJ Sport, så betaler vi portoen for dig – og vi sender normalvis din ordre af sted, lige så snart vi har registreret din betaling.

 

Du kan læse mere om vores salgs- og leveringsbetingelser lige her!

 

Husk desuden, at du altid har 14 dages fuld retur-/fortrydelsesret, når du handler i vores webshop.

 

Vores kundeservice er altid lige ved hånden

Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter eller andet, er vores glade og servicemindede kundeservicemedarbejdere kun et opkald eller en e-mail væk. De vil med glæde hjælpe dig.

 

Du kan desuden altid finde vores kontaktoplysninger og øvrige formalia nederst på siden.

 

Rul og leg dig ind i sommerformen!

Det er skægt at stå på ski og opleve suset og den friske luft. Sagen er bare den, at vi lever i et land, der ikke tillader os at dyrke denne vidunderlige sport herhjemme. Derfor er vi nødt til at tage til udlandet for at opleve sne-magien, hvilket hurtigt kan blive en bekostelig affære i det lange løb.

 

Derfor er det utrolig belejligt med disse rulleski, som tilmed kan nydes under den lune sommeraftensol på idylliske strækninger rundt omkring i hele landet. Så tag et kig i produktoversigten ovenover og find dine nye rulleski, der vil give dig en uforglemmelig sommer!  

Filter by:

  Accept Site use cookies