Floorballsæt

Der er 25 varer.

Se vores store udvalg af floorballsæt (ofte forvekslet med hockeysæt)
Vores floorballsæt henvender sig primært til skoler og institutioner og består af både floorballstave og bolde. Floorballudstyr er en vigtig del af Floorball, da det altid er vigtigt at have ekstra floorballudstyr i reserve. Derfor har vi floorballudstyr i alle former og størrelser her på shoppen.

"Hockey" i skoler og fritidsklubber er floorball. Rigtig mange pædagoger og lærere kalder fejlagtigt det spil, de har i skolen for Hockey. Det er ikke korrekt. Hockey er meget mere voldsomt med træstave og store, tunge og hårde bolde. Hvis du leder efter hockeysæt til skolebrug eller fritidsklubber, så er det næsten med sikkerhed Floorballsæt du leder efter.


Viser 25 - 25 af 25 varer
 • Hockey pakke 5 Hockey pakke 5
  -kr. 40,00
  Disponibel
  Hockey børnepakke incl. Ekstra bolde
  Hockey pakke 5, bold

  Hockey Pakke 5Denne pakke er perfekt til sjov og leg for de små børn hjemme i haven.Det er sommer og sol og børnene skal ud og lege i haven. Hvad skal de præsentes for at ideer?... JA, selvfølgelig... De skal da have et hockeysæt at boltre sig med.Denne pakke består af følgende produkter:Pakke 5 51735 1 sæt. Kiddy 2-pack + 1 white/red ball 51010...

  kr. 95,00 kr. 135,00 -kr. 40,00

Filter by:

  Accept Site use cookies